Ingrid hjorth

Drömträffar - vad är det ?

– Vi guidar oss igenom de högre medvetandes språk -

För ca 25 år sedan tillbaka i denna jordetid som ej finnes, började nya portar öppnas upp i mitt inre....sanndrömmar, visioner o UFK ( utan för kroppen upplevelser ). Att detta en dag skulle leda mig fram till att hålla i drömträffar o vägleda mina medmänniskor till att börja förstå sina drömmar o upplevelser fanns inte i min vildaste tanke, utan allt var enbart för eget intresse o nyfikenhet på självaste livet. Förstod efter ett antal jordeår att detta var ett sätt för min själ att kommunicera med mig utan att ge mig facit i hand, utan mer som en vägvisare under min vandring här på planeten jorden. Jag insåg att jag alltid har ett val i varje stund o ta ansvar för alla mina val o handlingar, allt är föränderligt i varje stund, detta är en gåva av stora mått att börja få insikt i...jag är min egen skapare. Drömträffarna går ut på att du får skriva ner dina upplevelser från natten o så möts vi upp ca 1 gång i månaden. Du får berätta några av dina upplevelser från dina nattliga äventyr. Jag kommer att tolka utefter mina erfarenheter, men lika viktigt att du själva känner efter vad du upplevde eller kände under drömmens resa...tillsamanns guidar vi oss igenom de högre medvetandes språk. Mitt syfte o önskan är att du får en tillit till ditt egna medvetande o en tryggare plattform att röra dig på i jordelivet. Dessa drömträffar kräver en del inre arbete av dig o att du efter hand vågar berätta o dela med dig i gruppen av dina inre tankar o känslor... för vet att drömmarna leder o är ganska så avslöjande om din resa här o nu, alla drömmar visar sig av gott syfte, även om de kanske inte alltid upplevs så.

Vi möts upp 3-5 själar ca 1 gång i månaden. Vet att de är lika viktigt att lyssna o ta in de andras upplevelser o drömmar... o de som sägs i gruppen stannar i gruppen. Vet att de finnes ett större syfte med att de är den grupp som de är... för vi är alla ETT I ALLTET.

Om intresse finnes o ni kanske redan är en liten grupp som önskar vara delaktig i en drömgrupp, så kontakta mig via mail eller telefon... så berättar jag mer.

Väl möt till härliga o givande drömträffar

– Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor -

Kontakt

Deltagare berättar
Caroline Lindow
Aromaterapeut och MediaYoga instruktör
aromagården.se

– Helt omöjliga och röriga drömmar blev så tydliga -

Drömkursen under Ingrids kärleksfulla inflytande en trygg famn att vila i under en väldigt turbulent tid i mitt liv. Det öppnade upp mig för kommunikation med min egen inre visdom och var djupt transformerande då det gav mig så oändligt många insikter om mig själv, mina relationer och min egen resa i livet.

Med stor värme, närvaro och medkänsla skapar Ingrid en helt underbar och trygg grupp att delge sina drömmar i. Det är fascinerande att få lära sig drömmarnas symbolspråk, börja förstå hur vårt Högre Jag/Vårt Själsjag/vårt Högre Medvetande (eller vad vi nu väljer att kalla det) hela tiden strävar efter att guida och vägleda oss genom livet. Vår enda uppgift är egentligen att stanna upp och lyssna.

Helt omöjliga och röriga drömmar blev så tydliga och kristallklara under Ingrid’s guidning och hjälp. Att jag inte själv såg betydelsen med en gång, blev ibland en gåta! Det var som att Ingrid drog bort en grå filt från mitt medvetande och gav mig en klar blick att verkligen SE med.

Oerhört lärorikt var det också att lyssna på de övriga deltagarnas drömmar. Det fascinerade mig att se och uppleva var och ens unika växande och utveckling i gruppen och också hur magiskt det är med gruppdynamik, hur våra drömmar efter en tid bildande en väv, där vi vid tillfällen kunde drömma gemensamt och också åt varandra. Precis som Ingrid ständigt påminner oss om blev det väldigt tydligt under denna tid att; VI ÄR ALLA ETT!

Att delta i en av Ingrid’s drömgrupper var för mig en omvälvande, magisk och glädjefylld upplevelse och det berikade mitt liv på många olika sätt! Det finns för mig egentligen inte ord nog att uttrycka vad drömgruppen betydde och gav. Det gick så djupt och gav så mycket insikt om Livet, att jag vill uppmana den nyfikne att istället prova själv.

Deltagare berättar
Gunilla Rentzing
Helikonstnär
rentzing-helikonst.se

- kärleksfull ledsagning i våra drömmars värld -

I flera år har jag haft glädjen att få möta Ingrid, som med sin otroligt kärleksfulla och insiktsfulla förmåga lärt mig o många andra att tolka våra drömmar. På ett alldeles nytt sätt. Långt ifrån den gamla traditionella drömtolkningskonsten har hon visat oss, hur den livssituation och universella utvecklingvi befinner oss i tar sig uttryck under våra nattliga resor. Drömmarna vill visa oss vad som egentligen pågår under det dagliga, vakna medvetandet. I dem finnes också visioner om nutid och framtid för våra liv- visioner, som göms i drömmarnas förpackning.

Ingrid är också en fantastisk länk till andra dimensioner i kosmiskt perspektiv. Men alltid när vi träffas är steget litet mellan vårt jorsliga varande och de himmelska sfärerna. Steget mellan allvar och goda skrattgenomsyrar våra alltid lika spännande träffar med drömresorna.

Drömtolkningarna är individuella, men ger alla i gruppen väldigt mycket livsvisdom på vägen. Jag har också lärt mig att om jag drömmer om någon eller några personer så träffas vi på SJÄLSPLAN ! Verkligen träffas alltså. Och då spelar de ingen roll om dessa personer är döda eller levande. Fascinerande minst sagt – på alla sätt - med Ingrids alltid lika glada och kärleksfulla ledsagning i våra drömmars värld ”.

Deltagare berättar
Annlouise Stein
Medial livsinspiratör

Att gå i drömgrupp hos Ingrid är en fantastisk möjlighet att lära känna o utveckla sig själv i jordelivet och på själsplan. Genom genuin vägledning leder hon dig genom dina drömmar på ett naturligt o kärleksfullt sätt. Du får en förståelse för det dom sker i ditt o varför. Genom att möta ALLA i gruppen där de befinner sig så får hon alla att känna sig delaktiga. Ja det är sådan är hon är en kärleksfull medmänniska som förstår på djupet att alla har lika mkt att lära så även hon. Ingen är förmer än någon annan. ALLT O ALLA ÄR KÄRLEK. Tack Ingrid Love you Annlouise Stein

Deltagare berättar

Önskar att alla fick möjlighet att gå i en drömgrupp. Det ger verkligen nycklar till att se mer av livet. öppnar upp ett seende för hur mycket hänger ihop. Så tacksam för drömmarna o ju längre man håller på, så lär man känna sitt egna själsspråk. Tack Ingrid för att du delat kunskapen o inspirerat i tillit, tålamod o kärlek. Kan varmt rekommendera detta. Marie Taegen


Kan inte i ord beskriva vad det betytt för mig att få vara en del av Ingrids drömgrupp. I Så många år som vi har delat med oss av våra drömmar i tillit och kärlek. Det som är speciellt med Ingrid är hennes klarsyn och helhetssyn där kärleken innefattar allt.
Att skriva ner sina drömmar betyder mycket för mig men att sedan dela med sig och lyssna till andras är en gåva Tack kära Ingrid för vår tid tillsammans. Margareth


Drömgruppen är först och främst en gemenskap för mig. Man kom varandra mycket nära tack vare våra drömmar som vi läste upp och fick tolkade av Ingrid Hjorth.
Ibland kunde man åka till Ingrid.tyckte att det man drömt var så lite,att det var ingen ide att läsa upp,
men gjorde det ändå och när Ingrid tolkade drömmen blev man häpen över att hon kunde få ut så mycket av det lilla man hade drömt.
Man fick insikter och kände att det stämde så väl när man hörde tolkningarna.
Varje gång man kom till Ingrid var det ett stort leende och en varm kram man fick det första när man kom in.
Vill tacka dig för alla åren du var i Ingatorp och tog hand om oss. Lili Frits– Vill du veta mer? ta kontakt med mig -

Kontakt

Lämna ett meddelande